fbpx

Zvětšení hýždí kyselinou hyaluronovou nevyžaduje rekonvalescenci

Toužíte po plnějším a kulatém zadečku a nedaří se vycvičit? Existují speciální injekční výplně na bázi kyseliny hyaluronové, které jsou navržené přesně pro zvětšení a konturování hýždí. Jak takto neinvazivní alternativa chirurgického zvětšení hýždí probíhá? Co vás čeká?

Pro koho je zvětšení hýždí kyselinou hyaluronovou vhodné

“Zatímco u operačního zákroku augmentace zadečku pomocí implantátu, který ne každá klientka chce podstoupit, tak augmentace hýždí pomocí výplní je vhodná vlastně pro každého klienta/tku. Nejčastěji k nám chodí klientky, které si přejí zvětšit zadeček vlastním tukem, ale nemají vlastního tuku příliš. Pro tyto případy je výkon ideální. (Tedy vhodné pro hubené klientky.) Výplně můžeme kombinovat s implantátem nebo zcela samostatně,” vysvětluje MUDr. Patrik Paulis.

Výhody kyseliny hyaluronové při augmentaci hýždí

  • bez nutnosti celkové anestezie
  • zlepšení kvality pokožky na zadečku
  • odstranění celulitidy na hýždích
  • možnost tvarovat objem, vyvýšení pozadí
  • lze společně dotvarovat boky
  • bez jizev
  • relativně krátký zákrok
  • bez nutnosti rekonvalescence

Co vás čeká? Zákrok je bezbolestný

“Jedná se o nechirurgické zvětšení zadečku, tudíž klientka není uspaná a výplně probíhají v lokální anestezii. Zákrok trvá od 20 minut. Nelze přesně určit čas zákroku, jelikož záleží na aplikovaném množství u každé klientky individuálně,” dodává MUDr. Paulis.

Kyselina hyaluronová se aplikuje speciální tupou kanylou pod kůži. Pro dosažení nejlepšího efektu se doporučují až 3 sezení, ale vše záleží na domluvě s plastickým chirurgem. A je zde nějaký limit zvětšení? “V zásadě žádný limit není, určitě zde ale hraje velikou roli estetické cítění specialisty,” doplňuje MUDr. Paulis.

Množství objemu použité kyseliny hyaluronové je velmi individuální. Záleží na přání klientek a hlavně na estetické stránce.

Efekt trvá přibližně 2 roky a zákrok je možné opakovat.

Zákrok je bez nutnosti rekonvalescence

“U výplně zadečku kyselinou hyaluronovou je rekonvalescence téměř nulová. Klient/ka hned po zákroku odchází, může sedět a ležet. Také sportovat může. Doporučený čas pro oddych je 24 hodin. Doporučuji po dobu 6 týdnů necvičit partie hýždí a 3 týdny se vyhýbat opalování míst, kde byla kyselina hyaluronová aplikovaná,” vysvětluje MUDr. Patrik Paulis.

Jedná se o neinvazivní zákrok, téměř bez rizik. Může se objevit lokální zánět, ale v případě, že se svěříte do rukou zkušeného odborníka, rizika nehrozí.

O jakou jde kyselinu hyaluronovou?

Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní. Běžně se nachází ve vrstvách pokožky. Alergická reakce na ni je tedy téměř nemožná.

“Při zvětšení hýždí a formování boků používáme směs zasíťované a nezasíťované stabilizované kyseliny hyaluronové. Je velice podobná kyselině hyaluronové, kterou používáme při odstranění vrásek, ale liší se poměrem zasíťovaných a nezasíťovaných složek. Tento typ injekční výplní pomůže k dosažení výsledků, zlepšení kvality pokožky, a dokonce s ní i odstraníme celulitidu na hýždích.

Cena zvětšení hýždí kyselinou hyaluronovou

Výplně u zvětšení hýždí se počítají na 10 ml. Cena za celkové zvětšení zadečku kyselinou hyaluronovou se pohybuje od 20 000 Kč. Více v ceníku >>

Související zákroky

Máte zájem o konzultaci? Neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle: 702 001 768. Případně využijte kontaktní formulář >>